El Col·legi San Pedro participa en el projecte Missió Kènia durant aquest curs. L’obejctiu principal del projecte és recaptar fons per a la construcció d’una escola pública a la població de Kithunthi, a Kènia.

Entre les moltes activitats que ha organitzat la nostra escola, com ara la venta de manualitats fetes pels alumnes d’Educació Infantil o l’esmorzar solidari organitzat pels alumnes de 4t d’ESO, també hi ha el visionat d’un capítol de la sèrie documental ‘Els camins més perillosos per anar a l’escola’, dedicat a la tribu Massai de Kènia.

Els alumnes de 2, 3r i 4t han vist el documental al gimnàs de l’escola i, acte seguit, han comentat tot allò que els havia sorprès d’allò que ens explicava l’audiovisual. La majoria han destacat els nombrosos perills a què s’enfronten, com ara els elefants, els búfals o els lleons, però també les llargues caminades, de fins a 5 hores, que han de fer els nens abans d’arribar a l’escola.

En acabat, hem organitzat la canalla en grups de 3 amb un alumne de cada curs. Cada grup havia de dibuixar en un full de paper alguna cosa que els haguén impresionat del documental observat. Han dibuixat els animals i paisatges de la sabana keniana, l’humil escola que han vist i els nens de la tribu Massai. Aquests dibuixos estaran exposats a l’entrada del centre durant els propers dies.