Aquest curs hi haurà una sèrie de novetats per tots els nois i noies que facin Esport Extraescolar; a començament del mes d’octubre es convocarà una reunió per informar-vos àmpliament, però us avancem algunes pinzellades.

-Pel curs 2015-16 esperem comptar amb la participació de 7 equips representant l’AMPA  en les diferents competicions i categories: P4 i P5, Pre-benjamí, Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet i Juvenil:

-Des de P4 fins 2n Primària es fará MULTIESPORT (futbol, hàndbol i bàsquet)

-Des de 3r Primària  fins 4t ESO es farà FUTBOL SALA (4 equips) i VÒLEI (1 equip femení)

-Està previst que els entrenaments comencin el mes d’octubre i la competició el mes de novembre. Els equips de P4, P5 i Pre-benjamí entrenaran a les instal.lacions del col.legi, com feien fins ara. La resta d’equips es repartiran entre les instal.lacions de les escoles Eramprunyà i Salvador Lluch (pendent de confirmar les hores i el lloc per a cada equip)

-Es modifica l’equipació per participar en les competicions d’Esport Extraescolar per ajustar-la als nous color del col.legi: la samarreta serà blanca amb detalls en groc i estarà disponible a la botiga SÚPER SPORT del carrer Sant Pere núm. 65, i el pantaló haurà de ser negre. Aquesta equipació NOMÉS ES FARÀ SERVIR ELS DIES DE PARTIT i qui participi en competició comarcal HAURÀ DE PORTAR UN DORSAL a la samarreta (informaran els entrenadors)

-El pagament de la quota de Esport Extraescolar haurà de fer-se al SETEMBRE i OCTUBRE, abans de començar les competicions, al compte de l’AMPA:

NÚM COMPTE AMPA:         Catalunya Caixa   2013 – 0465 – 28 – 0200171122     (IBAN: ES48 2013 0465 2802 0017 1122)

Si per qualsevol motiu això no és possible, us heu de posar en contacte amb l’AMPA (ampasanpedro.gava@gmail.com) per establir una forma de pagament personalitzada.