El dia ha començat molt aviat, perquè alguns alumnes han considerat que calia matinar per a no quedar-se sense esmorzar. Per a fer-nos una idea, l’esmorzar era cap a les 9 del matí i a les 7 ja no quedava ningú despert. Per sort, Zeus o algun d’aquests déus tan simpàtics de la mitologia han decidit tirar-nos un cable i ha començat a ploure a bots i barrals pels volts de les vuit. El que no està tan clar és com ha pogut ploure si el radar marcava tan sols un 4% de probabilitat de pluja. Segurament, les persones que treballen al Servei Meteorològic de Catalunya ja havien començat el cap de setmana…

Sigui com sigui, la pluja ha fet que els infants tornessin als seus bungalous a veure l’espectacle: queien unes gotes rere unes altres. Vaja, que ha plogut una estona. I quan tot semblava que estava perdut, de sobte ha deixat de ploure i ha sortit el sol. De debò, tota una casualitat que hagi passat quan havíem d’anar cap al menjador.

Després d’un esmorzar a base de torrades, embotit, cereals, suc o llet, segons els gustos de cadascú, han començat les activitats que hi havia previstes. Els alumnes de 1r a 3r de Primària han passat el matí a la piscina. I els altres cursos s’han desplaçat fins al Club Nàutic de Santa Susanna a realitzar un parell d’activitats a l’aigua: caiac i catamarà. Les bones temperatures matinals han permès de gaudir de tot un matí de joc aquàtic.

El dinar era un moment en què ja es veia que les energies no eren les mateixes que el primer dia. Avui la frase més repetida no era “aquesta nit dormirem“, sinó “quan anirem al bungalou a descansar?“. Punt pels mestres!

A la tarda, els alumnes més grans han anat a jugar o a descansar a la piscina, mentre que els més petits han seguit fent activitats de cohesió a la pista poliesportiva del càmping. En acabat, la teoria de la relativitat d’Einstein ha sortit a relluir, perquè es veu que hi ha hagut un salt temporal. Alguns alumnes pensaven que l’entrepà que els havien donat per a berenar era el sopar i que ja podien anar a dormir…

En aquest cas, els mestres han estat compassius i s’han emportat tots els alumnes als bungalous per tal de fer una bona ronda de dutxes abans del sopar. La ronda de dutxes també ha servit per a començar a posar ordre a habitacions i motxilles, que demà serà un dia intens per a tenir-ho tot enllestit.

Després de sopar, ha tingut lloc l’última activitat del dia, una de les més esperades: la discoteca. La música ha sonat durant una hora aproximadament, que ha servit per a acabar de cansar els alumnes i preparar-los per a passar l’última nit de colònies.