El dia ha començat de meravella. Els bon temps ens ha acompanyat durant tot el camí fins a la casa de colònies El Mirador del Port del Compte. Hem fet una aturada just a l’entrada de Solsona per tal d’esmorzar i preparar-nos per a l’últim tram del trajecte: mitja hora de corbes i boira. Molta boira. En efecte, en alguns moments, no podíem veure què hi havia més enllà del penya-segat. Poc abans d’arribar a les pistes d’esquí, superàvem el núvol i el sol tornava a lluir sobre els nostres caps oferint-nos una bona manta de neu.

Al contrari que fa dos anys, l’entrada era tota curulla de neu i gel. Les obagues de la muntanya encara tenien encara més de mig metre de gruix de neu i això ha fet que en alguns moments patíssim per la resistència dels nostres timpans. Bé, i per la paciència dels conductors… Si us plau, per properes edicions, recomanem que durant els dies previs a les colònies els poseu vídeos i fotos de neu per tal que sàpiguen de què va la cosa. Gràcies! 🙂

Els monitors de la casa en han vingut a rebre a la baixada de l’autocar per tal d’organitzar la primera activitat. Poc després, entràvem a dinar. Macarrons a la bolonyesa, pollastre a l’ast i una peça de fruita a escollir entre poma i pera. Com se sol dir, quan un té gana, s’ho menja tot. Així que aviat ens hem trobat a la sala d’activitats preparant-nos per a sortir a la neu tota la tarda. Entremig de les activitats, berenar a base de pa amb xocolata.

Les activitats d’avui han estat:

Cicle Inicial: Olimpíades

Cicle Mitjà: Olimpíades

Cicle Superior: Excursió amb raquetes de neu

Per acabar la tarda, una estona lliure per condicionar el màxim possible les habitacions, dutxes d’alguns grups i, per a quedi constància, posar a prova la paciència de les mestres.

Per sopar, sopa ben calenta, salsitxes amb patates i iogurt. Un bon menú, per què en acabat, una estona de jocs de nit a la neu. Malgrat el fred, la canalla estava molt ben tapada i han pogut gaudir perfectament de l’estona. Esperem que en deixin dormir aquesta nit…