Benvolgudes famílies,

El Projecte Missió Kènia entra en la seva segona fase: la construcció d’un mòdul de 5 aules més!

Us compartim el crowd-funding que BitLab hea llençat amb Goteo i en col·laboració amb diferents centres educatius per a co-finançar els costos de construcció de la segona fase de millora de l’Escola Pública de Kithunthi (Kènia).
L’actual escola de Kithunthi es va construir a l’any 1968 i es troba en molt mal estat degut a la manca d’inversions i de manteniment. El projecte de cooperació internacional per a construir una nova escola de primària té un cost global d’entorn 80.000 € en tres fases de desenvolupament. La primera fase ja es va executar el passat mes d’abril gràcies a subvencions de fundacions privades amb un import de 26.000 €.
La segona fase projectada per al proper mes d’agost, té un cost de 28.000 eur dels quals només en falten 6.800 eur a recaptar a través d’aquest crowd-funding. Com veureu mitjançant l’enllaç, a les recompenses del crowd-funding hi han participat les i els alumnes de les escoles col·laboradores. I el disc musical cooperatiu s’ha realitzat en col·laboració artistes locals femenines.
Recordar-vos que mitjançant Goteo, la plataforma de crowd-funding amb retorn social que han utilitzat, us emetrean un certificat de donació i les aportacions al projecte, fins a 150€, us generaran un retorn del 75% de la declaració de la renta de 2019. És a dir, que per a una aportació de 20 € al projecte, Hisenda et retornaria 15 €, per tant la “despesa” real seria de 5 €.