Aquest cap de setmana passat el MIRCT ha celebrat el II Seminari Internacional de Neurociència i Educació. El Col·legi San Pedro hi ha estat present ja que el nostre compromís amb les famílies i alumnes ens fa estar atents de tot allò que la ciència diu i aporta a la nostra tasca educativa. Sempre de la mà dels millors.

Hi han participat eminències internacionals com la Dra. Adele Diamond, la Dra. Silvia Dubovoy i el Dr. Steve Hughes. D’altra banda, també van participar el Dr. David Bueno, el Dr. Manel Roig, Andrés Martín, el Dr. Pere Boadas-Vaello y la Dra. Marta Portero-Tresserra.

Pensem que profunditzar en allò que la neurociència diu i confirma és una eina vital per millorar la nostra qualitat educativa, i hem d’estar atents als estudis que surten any rere any. En aquesta ocasió hem profunditzat en les funcions executives i la seva importància en el desenvolupament de la intel·ligència, en les evidències de la neurociència pel que fa als diferents mètodes educatius, en el cervell dels adolescents i la seva relació amb l’aprenentatge, i en els efectes neuroplàstics de l’estrés als infants i adolescents.

Amb la Laia Casas, la Dra. Adele Diamond i la Dra. Rosa Casafont.

Amb els tres conferenciants internacionals: la Dra. Silvia Dubovoy, el Dr. Steve Hughes i la Dra. Adele Diamond

Amb el Dr. Steve Hughes, qui es va oferir a venir a l’escola a fer una xerrada.

II Seminari Internacional sobre Neurociència i Educació