Benvolgudes famílies,

En el nostre afany de poder oferir oportunitats d’aprenentatge significatives i reals, tant el director, Rafa Rodríguez, com el  professor de secundària Sergi Rodríguez, han viatjat a Bucarest la darrera setmana per ser els primers World Peace Game Facilitators de Catalunya (i dels 7 primers d’Espanya). Una formació oferida per la World Peace Game Fundation i Globart.

Per explicar el World Peace Game us preguem que veieu aquesta TED Talk del seu creador (qui podria ser perfectament nominat a Premi Nobel de la Pau), el Sr. John Hunter. Però, en suma, és una iniciativa de joc simulat del món real que ofereix oportunitats de superar crisis i assolir la pau mundial en col·laboració. Tot el joc, a més, està molt influenciat per la filosofia de Sun Tzu, qui va escriure L’art de la guerra, un manual que ensenya a guanyar des de la pau.

Amb el Sr. John Hunter. A qui nominaríem a Premi Nobel de la Pau!

Primers facilitadors World Peace Game a Catalunya

Un diplomàtic d’Estats Units es va assabentar per televisió de la Master Class i va voler venir a explicar la importància i necessitat d’aquest tipus de jocs i intervencions educatives. Va comentar que la seva feina era precissament el que els nois i noies de Bucarest estaven fent.

 

Una salutació a tothom