Benvolguts.
Som el col·legis San Pedro i Sagrada Família de Gavà.
El nostre projecte es diu WISH-ONE SPACE PROJECT. Culminarà al maig del proper any amb al llançament d’un globus sonda estratosfèric a 25.000m d’alçada.
Consisteix en que el nois i noies de 4rt de la ESO d’ambdós col•legis amb ajuda de els especialistes aconsegueixin crear i enviar una sonda espacial durant un procés d’info-recerca. Tindrem l’acompanyament i guia dels nostres professora i també de grana professionals:
Sr. José Luis Vázquez-Poletti doctor en Enginyeria , Sr. Carlos González antic director de MDSCC, Sr. Miquel Sureda, físic i doctor en Enginyeria , col·laborador de la radio RAC1, Sr. Marc Cortés enginyer aeroespacial treballador de Zero2Inffinity, Sr. Andrés Aragonès doctor en física i professor en Carleton College (USA), ​cofundador de l’associació Planeta da Vinci i el divulgador científic Jorge Onsulve director i presentador del programa de ràdio “La fàbrica de la Ciència”.

Per aconseguir es llençar un globus sonda a l’espai , gastant el menys possible , volem demanar a empreses materials o finançament a canvi de publicitat.
Per aquest motiu, i si es del vostre interès, ens agradaria que ens ajudessin i col·laborin amb nosaltres en aquest projecte a traves d’un patrocini o fent difusió del projecte. Si voleu participar, sisplau envieu un email a projecteonewish@gmail.com

Esperant veure’ns afavorits pel seu recolzament, aprofito l’oportunitat per enviar-los una afectuosa salutació.
Atentament,

Departament de Comunicació externa del WishOne project