Les activitats, que estan totes relacionades amb l’espai, tindran lloc entre el 13 i el 19 de novembre

Entre el 13 i el 19 de novembre Gavà acollirà la II Setmana de la Ciència. Es tracta d’una idea que pretén apropar el món de l’espai a la família en general i particularment als estudiants. Les activitats que integren aquesta setmana van des de un taller familiar per construir coets fins a xerrades a diversos centres docents passant per una obra de teatre per conèixer de prop els planetes.

Miquel Àngel Díaz, tinent d’alcalde de Benestar i Acció Social de l’Ajuntament de Gavà, ha destacat que “l’objectiu és divulgar l’esperit científic, l’esperit crític tan necessari per fer ciència, però de manera lúdica i amb un tema que atrau a la condició humana des de que som humans com és l’espai”.

El tinent d’alcalde ha mostrat, doncs, el seu recolzament total a un projecte que “representa una opció d’oci intel·ligent, una manera alternativa de passar el temps tant a l’escola com a casa, i la nostra ciutat ens ofereix moltes possibilitats en aquest sentit a partir del plantejament que tenim de ciutat educadora”.

Aquesta iniciativa sorgeix de l’associació gavanenca “La fàbrica de la ciència”. Jorge Onsulve, un dels seus integrants, ha assegurat que “és important que Gavà entri en el món de la ciència, i si amb iniciatives com aquesta aconseguim que les institucions i els col·legis inverteixin en coneixement pels estudiants, ja haurem aconseguit el nostre principal propòsit”.

(Text original del Bruguers.cat)