La setmana passada, al col·legi va tenir lloc una taula rodona on es va poder conversar sobre el mètode Montessori, la neurociència i la pedagogía.

Els i les participants van ser:

  • La Dra. Rosa Casafont, metge especialista en Neurociències per l’UB
  • Laia Casas, mestra especializada en pedagogía terapèutica por l’UB.
  • L’Assumpció Julià, sicòloga i filòloga per la Universitat Autònoma de Barcelona. Màster en l’Aprenentatge Humà per la Universitat Autònoma de Barcelona. Màster en Psicoteràpia per l’Associació Catalana de Psicoteràpia Psicoanalítica. Postgrau en Neuropsicologia Infantil per l’Instituto Superior de Estudios Psicológicos. Diploma AMI de Guia Montessori 3-6 anys, pel Centro de Estudios Montessori en Puerto Rico y El Caribe.
  • L‘Ana Julià, llicenciada en filosofia per la Universitat Autònoma de Barcelona i llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i Esport Deportes per l’INEFC de Barcelona. Diplomes AMI (Association Montessori Internationale) Foundation course 3-6  i Elementary 6-12. Ha participat recentment com a ponent en el VII congrés internacional de filosofia de l’educación (Madrid, 2012): “La libertad en las aulas Montessori”; a l’International Standing Congres about History of Education Education, War & Peace (London, 2014): “Maria Montessori and education for Peace” i al Congrés de l’Associació Mundial d’educació infantil (Madrid, 2017). Actualment és presidenta de la Asociación Montessori Española AME desde l’ any 2012.
  • Rafa Rodríguez, el nostre director.
  • Maria José Muro, mestra de la nostra escola.

Quan tinguem enllestit el vídeo el compartirem a tots vosaltres!

 

Per ordre d’esquerra a dreta: Laia Casas, Assumpció Julià, Ana Julià, Rafa Rodríguez, Maria José Muro, Rosa Casafont